Home » Wie is William van der Klaauw? – Lees dit voor je iets van hem aanschaft!

Wie is William van der Klaauw? – Lees dit voor je iets van hem aanschaft!

William van der Klaauw, de man die beweert een echte slaapexpert en ervaringsdeskundige te zijn. Daar gaan we het vandaag over hebben.

Hij is de schrijver van het boek Perfect Slapen in 7 Stappen, en wellicht wil jij wat meer informatie hebben over de schrijver van dit boek voordat je het überhaupt aan gaat schaffen.

En ik heb goed nieuws voor je. Want in dit artikel ga ik het hebben over wie William van der Klaauw is, over zijn bedrijf, zijn website Slaapwijzer.net, over zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen en over wat de ervaringen zijn met deze auteur.

Lees dus snel verder.

Dé Oplossing voor jouw Slaapprobleem

Door middel van onderstaande kortingslink is Perfect Slapen in 7 Stappen is nu verkrijgbaar met maar liefst 50% korting.

Bestel hier met 50% Korting >>

Wist je dat Perfect Slapen in 7 Stappen een fysiek boek is en dat je het dus ook daadwerkelijk thuis gestuurd krijgt?

Zie hier een impressie van het boek >>

Wie is William van der Klaauw?

William van der Klaauw is de man achter het boek Perfect Slapen in 7 Stappen en de website Slaapwijzer.net.

Hij noemt zichzelf een slaapdeskundige maar is tevens ook een ervaringsdeskundige. Hij geeft aan dat hij zelf jarenlang een slechte slaper is geweest en dat hij door ervaring en onderzoek hier een oplossing voor heeft gevonden.

Deze oplossing heeft hij verwerkt in een stappenplan waar hij een boek over geschreven heeft.

Opleidingen

Wat betreft opleidingen, gevolgde cursussen en dergelijke kunnen we helaas niks terug vinden. Maar dit hoeft zeker niet iets slechts te zijn.

Het is namelijk niet zo dat iemand zonder een papiertje ergens geen expert in kan zijn. In tegendeel, als je ergens een passie voor hebt (in het geval van William van der Klaauw is dit het onderwerp slapen) kun

Is William van der Klaauw echt?

Of de naam William van der Klaauw echt is, kan ik je helaas niks over zeggen. Wanneer we namelijk zijn naam opzoeken, kunnen we helaas niks over hem vinden.

Vaak kom je dan nog wel eens een persoonlijk Facebookaccount of LinkedIn account tegen.

Maar helaas heb ik niet veel kunnen vinden.

Daarom heb ik de proef op de som genomen en geprobeerd om mailcontact te zoeken met William. En verrassend genoeg reageert hij behoorlijk snel op mijn mails.

Zie hieronder hoe snel hij reageerde op mijn mails.

mailcontact william van der klaauw

Kratos

Het bedrijf waar William van der Klaauw zijn activiteiten onderbrengt heet Kratos.

Dit is terug te zien op zijn contactpagina op de website Slaapwijzer.net.

Op deze contactpagina zien we onder andere:

 • Dat hij met zijn bedrijf Kratos netjes is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • Zijn contactgegevens

En wanneer we het bedrijf Kratos met behulp van het KvK-nummer opzoeken in het handelsregister, komen ook hier de naam Kratos en dezelfde contactgegevens als op zijn contactpagina naar voren.

Dat ziet er dus allemaal legitiem uit.

En na nog wat meer research op basis van het KvK-nummer, kwam er nog een website bovendrijven. Namelijk: Slaapacademie.net.

Op deze website gaat William van der Klaauw (als het goed is dit jaar…) een cursus aanbieden op het gebied van beter slapen. De slaapacademie ziet er meer uit als een product waarbij je iets meer bij de hand wordt genomen bij het oplossen van jouw slaapproblemen.

Verder kan ik hier niet veel over zeggen, gezien er nog niet veel over bekend is. Maar ik ben benieuwd!

Slaapwijzer.net

Slaapwijzer.net is de website waar William van der Klaauw.

Op deze website blogt hij heel breed over het onderwerp slapen en waar hij tevens ook zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen verkoopt.

En ik heb natuurlijk even zijn website onder de loep genomen. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar de bezoekersaantallen en inhoud van zij website.

Bezoekersaantallen

Op de website wordt beweerd dat deze maandelijks zo’n 40.000 bezoekers trekt. Natuurlijk kan iedereen dit zeggen en daarom ben ik dit ook even voor je nagegaan.

Hiervoor heb ik een online tool geraadpleegd genaamd Similarweb.

Wanneer ik daar de website Slaapwijzer.net invoer komen daar onder andere de volgende bezoekersaantallen uit.

bezoekersaantallen slaapwijzer.net

Niks is minder waar dus!

De website trekt namelijk meer bezoekers dan er beweert wordt. Het maandelijks aantal bezoekers schommelt namelijk zo ronde de 60.000 bezoekers per maand en telde in de maand januari 2019 maar liefst 110.00 bezoekers!

En op de Facebookpagina van Slaapwijzer.net zien we een bericht van december 2018 waarin gezegd wordt dat de website ondertussen bezocht wordt door zo’n 100.000 bezoekers!

bezoekersaantallen slaapwijzer.net facebook

Artikelen

De artikelen die je terugvindt op zijn website, zijn in een niet al te moeilijke taal geschreven. Ze lezen dus lekker vlot weg.

Dit maakt de artikelen overigens niet minder waardevol. In tegendeel zelfs!

In de artikelen die William van der Klaauw op zijn website gepubliceerd heeft, zitten boordevol tips en weetjes op het gebied van slapen.

Al deze artikelen zijn onderbouwd op basis van zijn eigen ervaringen maar ook op basis van onderzoeken die uitgevoerd zijn door anderen.

De manier waarop William zijn kennis deelt komt echt en integer over.

Ik zou zeggen, scrol eens door zijn blog heen en oordeel zelf!

Webshop

Naast de honderden artikelen die William van der Klaauw geschreven heeft voor zijn website en het boek Perfect Slapen in 7 Stappen, heeft hij ook een webshop.

De webshop is ingedeeld in een aantal verschillende categorieen:

 • Supplementen
 • Ontspanning
 • Energie overdag
 • Slaapkamer
 • Boeken
 • Levensstijl

Heel veel producten zal je hier niet vinden. Wel zijn alle producten slaap gerelateerd en kunnen dus als aanvulling besteld en gebruikt worden op de informatie die William van der Klaauw je al geeft in zijn artikelen en in zijn boek.

Het boek van William van der Klaauw: Perfect Slapen in 7 Stappen

beter slapen in 7 stappen

Naast zijn website Slaapwijzer.net, heeft William van der Klaauw ook een eigen boek geschreven wat hij via zijn website verkoopt.

En dit kan heel goed de reden zijn dat je naar meer informatie zocht over William van der Klaauw.

Dit boek heet Perfect Slapen in 7 Stappen waar je zowel een digitale als een fysieke versie van krijgt.

William van der Klaauw heeft dit boek geschreven omdat hij zijn ervaringen en kennis graag wilde delen met de buitenwereld. Dit doet hij overigens niet alleen middels dit boek, maar ook via zijn website.

Hij vindt dat er veel bedrijven zijn die slaapproblemen als big business zien waarbij er alleen aandacht is voor het verdienen van geld, maar dat de echte oorzaken niet aangepakt worden.

En middels zijn boek Perfect Slapen in 7 Stappen legt hij uit hoe dat je de ECHTE oorzaken aan kunt pakken.

Verwacht dan ook geen wondermiddel maar een juiste aanpak van het probleem!

En daarmee heeft hij een schot in de roos. Want met zijn boek heeft hij inmiddels al zo’n goede 7000 mensen geholpen op het gebied van slaapproblemen.

Ervaringen

Zelf heb ik het boek Perfect Slapen in 7 Stappen niet in mijn bezit. Overigens ben ik wel van plan om dit binnenkort aan te gaan schaffen. Hier zal ik dan ook een review over schrijven die ik zal plaatsen op deze website.

*UPDATE: Inmiddels heb ik het boek Perfect Slapen in 7 Stappen in mijn bezit en kun je mijn ervaringen hiermee terug lezen in mijn persoonlijke review.

Ik ben wel op zoek gegaan naar een aantal ervaring over dit boek van William van der Klaauw.

In mijn zoektocht naar ervaringen, kwam ik onder andere op Slaapwijzer.net een ervaring tegen van Joke.

In dit artikel verteld Joke hoe voor haar het Perfect Slapen in 7 Stappen heeft geholpen om voortaan beter te kunnen slapen.

Mijn conclusie

Alles omtrent William ziet er legitiem en vertrouwend uit. Zeker ook het mailcontact dat ik met hem heb gehad, gaf mij de doorslaggevende factor van dat hij te vertrouwen is.

Daarnaast ben ik ook niks tegen gekomen wat ook maar lijkt op oplichting of dergelijke. En ik kan je wel vertellen dat als William van der Klaauw wel een oplichter was dat:

 • Zijn website niet zo veel bezoekers zou trekken
 • Zijn Facebookpagina niet zoveel likes zou hebben
 • Er vast wel negatieve publiciteit over te vinden zou zien

Maar niets hiervan is waar.

Ik heb namelijk niks negatiefs kunnen vinden over hem of zijn product Perfect Slapen in 7 Stappen.

Wat mij betreft is hij dus betrouwbaar en kun je met een gerust hart iets van aanschaffen.

En wanneer jij toch een slechte ervaring met hem hebt gehad, dan hoor ik het natuurlijk ook graag. Laat dan gewoon even een berichtje achter onderaan dit artikel.

Perfect Slapen in 7 Stappen met KORTING

Je weet nu dat William van der Klaauw zeker geen oplichter is en dat je hem dus ook kunt vertrouwen.

Wellicht ben je plan om zijn boek te kopen. En wanneer je dit overweegt, kan ik je vertellen dat je hier zeker geen spijt van zult krijgen.

En mocht je nou nog niet voor de volle 100% overtuigd zijn, kan ik je mededelen dat William van der Klaauw een 90 dagen niet goed geld terug garantie geeft op zijn boek.

Je hebt dus niks te verliezen en kunt de methode op je gemak uitproberen. Mocht het dan toch niks voor je zijn of niet werken, kun je gewoon je geld terug vragen.

Maar gezien de positieve ervaringen van anderen, kan ik me dit bijna niet voorstellen ;).

En tevens heb ik hieronder een kortingslink voor je toegevoegd waardoor je geen €74,- maar slechts €37,- betaald voor het boek!

Perfect Slapen in 7 Stappen met Korting

Eindelijk eens afrekenen met de slaapproblemen? Probeer Perfect Slapen in 7 Stappen dan nu met maar liefst 50% korting.

Claim jouw korting nu >>

9 gedachten over “Wie is William van der Klaauw? – Lees dit voor je iets van hem aanschaft!”

 1. Ik kreeg altijd mails met ” tips”
  Nu niet meer, wat zou er mis zijn gegaan?
  Geen spam heb ik gecontroleerd.
  Boek reeds in bezit.
  Hoe kan ik me opnieuw aanmelden voor die dagelijkse tips?

  Beantwoorden
 2. Goedemiddag

  Ik heb steeds geprobeerd het boek ” Kalmeer je gedachten ” te downloaden. helaas het lukt niet. is het mogelijk om een link te sturen.
  Ik heb zojuist wel de andere 2 boeken besteld.
  Ik ben erg blij dat ik deze site gevonden heb, heb al vele jaren precies dat slaap probleem. Ik hoop dat mijn boeken gaan helpen een gelukkig leven te krijgen. Hiervoor dank.
  Marie Louise van de Wijdeven

  Beantwoorden
 3. Ik heb op bol.com ook een 7 stappen plan boek voor slaapproblemen gevonden. Geschreven door C. Bambergen. Heb je deze overeenkomst misschien ook onderzocht?
  M.v.gr. Danielle

  Beantwoorden
 4. Even navraag gedaan bij William, diesnel reageerde. Volgens William betreft het iemand die probeert mee te liften op het succes van het boek van William. Niet eerlijk!
  Danielle

  Beantwoorden

Plaats een reactie