Home » Word de Beste Versie van Jezelf review van Jerik van Nuenen

Word de Beste Versie van Jezelf review van Jerik van Nuenen

Een uitspraak die je misschien wel eens voorbij hebt horen komen is ‘Word de Beste Versie van Jezelf’.

Niet?

Ik in ieder geval wel. En het is niet alleen een uitspraak, maar Jerik van Nuenen (waar ik je in dit artikel meer over ga vertellen) heeft zelfs zijn ebook er naar vernoemt.

Een ebook dat letterlijk gaat over ‘hoe’ jij de beste versie van jezelf als persoon kunt worden.

Dit zodat jij je leven kunt leven waar dat jij gelukkig van wordt.

Benieuwd naar wat je kunt verwachten van Word de Beste Versie van Jezelf en wie Jerik van Nuenen is?

Lees dan vooral even verder.

De Beste Versie van Jezelf Worden en het leven leiden wat jij voor ogen hebt?
Bekijk dan eens het mindset boek van Jerik van Nuenen >>

Wie is Jerik van Nuenen?

jerik van nuenen

Jerik van Nuenen is voor mij geen onbekende naam.

Voordat ik dit allereerste product van Jerik tegenkwam, kende ik hem met name als DJ en heb ik hem een keer ontmoet op het Internet Succes Gids Seminar in Utrecht.

Even tussen haakjes: Dit was een internet marketing seminar voor gelijkgestemden en Jerik is net als ik, ook bezig op het gebied van online marketing.

Anyway.

Wie is Jerik van Nuenen nou eigenlijk?

Zoals ik al zei, Jerik is een DJ en dat doet hij nog steeds.

Toch is het nooit zijn vaste baan geweest en heeft hij er altijd ander werk naast gedaan. Dit omdat hij niet afhankelijk wilde zijn van de inkomsten van zijn DJ werkzaamheden.

Ik kan hier een heel verhaal neer gaan zetten, maar kort gezegd kwam het er voor Jerik op neer dat hij zich niet meer voor honderd procent gelukkig voelde omdat hij zich in ‘de waan van de dag’ bevond.

Alles draaide maar door en door, iedere dag opnieuw en Jerik was van mening dat dat niet het leven was waar hij gelukkig van zou worden.

Dit heeft er op den duur toe doen bewegen dat hij hier over na ging denken. Dat de dingen ook anders kunnen. En zo is hij zich gaan verdiepen in het hele mindset gebeuren.

Overigens kwam ik ook nog een leuke video tegen van Jerik. Hij is namelijk best wel fan van de Efteling 😉.

En op 7 november 2020 verscheen Jerik met zijn verhaal in het Brabants Dagblad.

jerik van nuenen brabants dagblad

Puurmindsetacademy.nl

Oke, je weet nu een beetje wie Jerik is, maar alvorens ik je wat meer informatie ga geven over zijn ebook, ga ik je nog even wat meer vertellen over puurmindsetacademy.nl.

Dit is namelijk de website van Jerik.

Op deze website blogt Jerik over alles wat te maken heeft met het creëren van dé juiste mindset voor een leven vol geluk en succes.

En Jerik weet als geen ander dat het creëren – of ook wel het her programmeren van je mind – erg belangrijk is om datgeen te kunnen bereiken wat jij voor ogen hebt en/of graag wil bereiken.

Middels diverse blogs, zijn podcast en video’s laat hij zien en horen wat volgens hem belangrijk is op het gebied van mindset.

Word de Beste Versie van Jezelf review

word de beste versie van jezelf

Om jou als lezer van deze review een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van ‘Word de Beste Versie van Jezelf’, laat ik je precies zien wat je er van kunt verwachten.

Van het doen van de betaling tot een kijkje in het ebook.

Wat er gebeurd na de betaling

Laten we bij het begin beginnen.

De betaling vindt plaats via een beveiligde betaalomgeving en het is mogelijk om te betalen middels iDeal, Bancontact en PayPal.

En gezien het hier een digitaal product betreft, is het belangrijk dat je hier in ieder geval een juist emailadres opgeeft.

Naar het opgegeven mailadres wordt namelijk een mail gestuurd met alle downloadlinks 😉

Check je mailbox

Wanneer je de betaling voldaan hebt, kom je op een bedankpagina waarop aangegeven wordt dat je je mailbox moet checken.

En als het goed is (ik had de mail binnen 1 minuut binnen) krijg je een welkomstmail van Jerik met daarin de linkjes naar het ebook + alle bonussen.

Het ebook: Word de Beste Versie van Jezelf

Oke, als alles gelukt is heb je nu toegang tot het ebook: Word de Beste Versie van Jezelf.

En de eerste indruk is meteen goed. Het ebook is namelijk netjes opgemaakt en begint na de copyright pagina meteen met het eerste hoofdstuk.

Hieronder heb ik een screenshot bijgevoegd met de inhoud van het ebook.

beste versie van jezelf inhoudsopgave

En zoals je ziet is het opgedeeld in totaal 34 hoofdstukken.

Ieder hoofdstuk behandeld een soort van ‘ingrediënt’ om een betere versie van jezelf te kunnen worden. En wat erg prettig is, is dat het lekker toegankelijk geschreven is en je kunt ook meteen merken dat het grotendeels op Jeriks persoonlijke leven gebaseerd is.

Zelf lees ik altijd graag boeken over mindset en over hoe je een gezonder en gelukkiger leven kunt leven en dit boek geeft daar net weer even

Onbewust weet ik goed wat er nodig is om dat leven te kunnen leiden wat ik wil leiden, maar toch moet ik af en toe even aan een aantal ‘ingrediënten’ herinnerd worden en deze tot me nemen om next level te kunnen gaan.

De dingen die Jerik bespreek zijn gewoon zo waar.

Het is niet één ding wat jou gelukkig of succesvol gaat maken, maar het zijn allemaal dingen die met elkaar samenhangen.

En wanneer je dat begrijpt en er ook serieus mee aan de slag gaat, kan het eigenlijk niet meer mis gaan.

Jerik schotelt je de ingrediënten voor. Het is nu aan jou en mij om hier iets mee te gaan doen.

Wil je graag een kijkje nemen in het ebook? Bekijk dan even de video hieronder waarin Jerik je wat meer verteld over zijn ebook.

Bekijk hier het ebook: Word de Beste Versie van Jezelf >>

En dan nu de bonussen

Zoals je weet krijg je naast het ebook ook toegang tot een drietal bonussen.

Deze bonussen sluiten naadloos aan op het Word de Beste Versie van Jezelf ebook en zijn dan ook een mooie aanvulling hierop.

Hieronder geef ik je even een korte beschrijving van wat je er van kunt verwachten.

22 tips voor geluk

22 tips voor geluk

Bij de eerste bonus die je erbij krijgt, beginnen we namelijk meteen al goed.

Je zou verwachten 22 tips, dat kunnen nooit veel pagina’s zijn. Maar het verbaasde me dat het 22 tips voor geluk bonus ebook uit maar liefst 46 pagina’s bestaat.

Ik heb ondertussen al redelijk wat ebooks aangeschaft en gelezen en kan hieruit concluderen dat de meeste bonussen die je erbij krijgt, vaak van mindere kwaliteit zijn dan het hoofproduct.

Maar dat is in dit geval totaal anders.

Het ebook bevat (zoals je het vast al raad 😉) 22 waardevolle tips waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt.

En als je ze leest zijn ze eigenlijk best wel vanzelfsprekend.

20 mindset lifehacks

20 mindset life hacks

Een andere bonus die je er bij krijgt, is een ebook met 20 mindset lifehacks.

Lifehacks zijn vaak kleine veranderingen en/of de dingen net wat anders doen dan dat je ze gewend bent.

Dit resulteert vaak in het feit dat je leven net wat simpeler en gemakkelijker wordt. En dit ebook van maar liefst 26 pagina’s, worden je een aantal mindset-lifehacks aangereikt waardoor je zult groeien op zowel zakelijk als persoonlijk vlak.

En het mooie van deze mindset-lifehacks is dat ze echt niet spannend zijn en misschien zelfs wel vanzelfsprekend klinken. Het geheim van de lifehacks zit hem immers in het toepassen.

Je kunt wel weten dat ze er zijn, maar zonder ze toe te passen zal je er alsnog niet de vruchten van kunnen plukken.

150 goede inspiratievragen voor inzicht in jezelf

150 goede inspiratievragen

De laatste bonus bevat een 150 tal vragen om een beter inzicht te krijgen in jezelf als persoon.

Vragen die jezelf kunt stellen en doen nadenken over hoe jij tegen dingen aan kijkt en hoe jij je als persoon gedraagt.

Door het beantwoorden van deze vragen – en vaak zijn een paar vragen al voldoende – kan er al een wereld voor je opengaan.

Onthoud goed dat de ‘manier van denken’ de kwaliteit van je leven bepaald en dat het stellen van paar simpele vragen deze manier van denken en dus ook de kwaliteit van je leven positief kan veranderen.

Zeer leuke en waardevolle bonus die goed aansluit op het ebook.

Plus- en minpunten + conclusie

Alweer aan het einde van deze review (hopende dat je er wat aan gehad hebt natuurlijk), zal ik alles nog een keer voor je op een rijtje zetten.

Ik ben kritisch en zal dat dus alle plus- en minpunten voor je op sommen gevolg door mijn conclusie.

Plus- en minpunten

Pluspunten

  • De inhoud van het ebook + de bonussen zijn lekker toegankelijk. Niks geen moeilijke materie maar vooral lekker praktisch
  • Niet alleen de inhoud is goed, maar je kunt ook goed zien dat er aan de opmaak en vormgeving de nodige aandacht aan besteed is. Hierdoor leest het allemaal net wat prettiger
  • Prijs-kwaliteitverhouding is méér dan in orde. De prijs had wat mij betreft best een stuk hoger kunnen liggen
  • Het ebook bevat veel persoonlijke ervaringen van Jerik zelf waardoor je jezelf al snel zult herkennen is zijn situatie
  • Jerik heeft een prettige stem om naar te luisteren en weet de dingen goed en helder te vertellen. In zowel het ebook, z’n podcast als in z’n video’s. Een dingetje wat hij waarschijnlijk ook uit z’n DJ-ervaring heeft meegenomen

Minpunten

  • Er is niks bekend over een garantietermijn, maar wettelijk gezien heb je recht 14 dagen bedenktijd dus dat is niet iets om je druk over te maken. Jerik heeft inmiddels aangegeven een garantietermijn van 14 dagen te hanteren en dit wordt ook kenbaar gemaakt op de productpagina. Je loopt dus geen enkel risico

Conclusie

Jerik staat erg positief in het leven en zich er van bewust dat als hij dingen wil veranderen in het leven, hij hier zelf verantwoordelijk voor is.

Door de jaren heen is hij er achter gekomen dat het uiteindelijk allemaal neer komt op de manier van denken, of wel je mindset. En dat je deze mindset zo kunt programmeren, dat je dat leven kunt leven wat jij graag wil.

En hetgeen wat hij in al die jaren geleerd heeft, heeft hij samengevat in dit ebook en ik moet zeggen dat hij dat knap gedaan heeft.

Het leest lekker weg en voor de mensen die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun mindset of op zoek zijn naar meer geluk en succes in het leven, kan ik het zeker aanraden.

Tot slot hoop ik dat je iets gehad hebt aan mijn review en mochten er onverhoopt toch nog vragen zijn, laat dan gerust een berichtje achter 😉.

Meer geluk en succes ervaren in je leven en de dingen kunnen doen die je wil?
Word dan de Beste Versie van Jezelf >>

Plaats een reactie