Home » Wie is Frank de Moei? – Lees dit voor je iets van hem aanschaft!

Wie is Frank de Moei? – Lees dit voor je iets van hem aanschaft!

Frank de Moei is de man die vandaag centraal staat in dit artikel. Een man die claimt een expert te zijn op het gebied van persoonlijke groei en meer succes in het leven.

De maker van verschillende e-cursussen die gaan over onder andere zelfvertrouwen, minder stress, het opbouwen van betere relaties en meer op het gebied van een gelukkiger leven.

Maar is het waar wat deze man beweerd en is hij betrouwbaar?

Om hier achter te kunnen komen heb ik het internet afgestruind naar informatie over Frank de Moei en dit samengevat in dit artikel.

Ik zal je hierin onder andere vertellen over wie Frank de Moei is, over zijn website Newstart.nl, de cursussen en wat mijn eigen ervaringen en ervaringen van anderen met hem zijn.

Lees dus snel verder!

Ruim 60% korting: Krijg nu een flinke korting via onderstaande kortingslink op de beste verkochte cursus van Frank
Gebruik de kortingslink >>

Wie is Frank de Moei?

frank de moeiFrank de Moei is de persoon achter Newstart.nl en de maker van verschillende soorten e-cursussen op het gebied van persoonlijke groei en een gelukkiger leven.

Hij is een professionele life-coach en begeleid mensen die positieve veranderingen in hun leven willen creëren. En dit doet hij niet zomaar, hij geeft namelijk aan dat psychologie, trainingen, coaching en persoonlijke ontwikkeling passies van hem zijn.

Opleidingen

Op de website van Newstart.nl geeft Frank de Moei aan dat hij gediplomeerd life-coach is en is aangesloten bij het:

  • NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches)
  • EMCC (European Mentoring and Coaching Council)

Daarnaast geeft hij aan dat hij gebruik maakt van zijn jarenlange ervaring op het gebied van coaching, psychologie en andere communicatieve vaardigheden.

En als ik zijn LinkedIn profiel even bezoek dan zien we bij zijn opleidingen het volgende rijtje staan:

frank de moei opleiding linkedin

Capedium Coaching

Frank de Moei doet niet zomaar wat. Hij staat met zijn bedrijf – dat Capedium Coaching heet en sinds 2005 bestaat– netjes ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is gevestigd in Leusden wat in de provincie Utrecht ligt.

Newstart.nl

Newstart.nl is de thuisbasis van Frank de Moei en onderdeel van Capedium Coaching. Hier vind je allerlei artikelen, boeken en cursussen op het gebied van persoonlijke groei.

Bezoekersaantallen

Op Newstart.nl zelf vermeld Frank dat zijn website jaarlijks 1.000.000 bezoekers trekt. En dit hebben we natuurlijk even nagetrokken via een online tool die met name bij wat grotere websites kan laten zien hoeveel bezoekers een website krijgt.

Natuurlijk klopt dit beeld niet voor 100% want we kunnen namelijk niet in de exacte statistieken van zijn website kijken, maar het geeft wel een goed beeld.

En zoals je hieronder ziet klopt het aardig van die 1.000.000 bezoekers per jaar.

newstart bezoekersaantallen

Artikelen

Zijn artikelen die je terug kunt vinden op zijn website – en waar ook het grootste deel van zijn website mee gevuld is – zijn enorm waardevol. Daarnaast zijn de artikelen zo geschreven dat ze gemakkelijk te begrijpen zijn.

Wat me verder ook opviel – en tevens ook bewijst dat Frank geen eendagsvlieg is in zijn vakgebied – is dat er erg veel gereageerd wordt op zijn artikelen, wat voor veel interactie zorgt en ook aangeeft dat zijn artikelen en daar omheen ook dus zijn cursussen, hiermee ook echt mensen helpt.

Een voorbeeld van zo’n artikel is: Wanneer moet je afstand nemen in je relaties?

De cursussen van Frank de Moei

Frank de Moei heeft heel wat ervaring in het coachen en begeleiden van mensen op verschillende vlakken. En zo heeft hij ook een reeks cursussen op zijn naam staan die allemaal te maken hebben met geluk en succes in het leven.

Hij heeft bewust gekozen voor online cursussen. Dit omdat één op één sessies niet altijd voor iedereen toegankelijk zijn. Met name door de prijzen die gigantisch hoog liggen bij één op één sessies.

Doordat de kennis in e-cursussen gebundeld zijn en daardoor gemakkelijk vanuit huis te volgen zijn, kunnen de prijzen hiervan ook laag gehouden worden.

De prijzen van zijn e-cursussen liggen dan ook rond de €49,- á €59,- en dus relatief goedkoop als je je bedenkt dat je voor één sessie al snel dit bedrag of meer zult betalen.

Daarnaast zijn er inmiddels meer dan 10.000 cursisten die een cursus van Frank de Moei gevolgd hebben met veelal positieve ervaringen. En mocht er iemand toch uiteindelijk niet tevreden zijn met één van zijn cursussen, dan kun je je altijd beroepen op zijn niet goed geld terug garantie.

Hieronder zie je een overzicht van zijn cursussen die hij tot nu ontwikkeld heeft.

Blijvend zelfvertrouwen

blijvend zelfvertrouwen cursus

Een e-cursus voor iedereen die van zichzelf vindt dat hij of zij weinig zelfvertrouwen heeft.

In deze praktisch e-cursus worden er technieken aangeboden die je helpen bij het accepteren en waarderen van jezelf als persoon, wat op zijn beurt kan zorgen voor het vergroten van je zelfvertrouwen.

Ga naar de cursus Blijvend Zelfvertrouwen >>


Nooit meer zorgen of stress

nooit meer zorgen of stress cursus

Naast de e-cursus Blijvend zelfvertrouwen, is de e-cursus Nooit meer zorgen of stress wellicht één van de bekendste cursussen die Frank de Moei gemaakt heeft.

In deze e-cursus leer je omgaan met allerlei zorgen en stress waar je in het dagelijkse leven mee te kampen hebt.

Ga naar de cursus Nooit meer Zorgen of Stress >>


Betere relaties met iedereen

betere relaties met iedereen cursus

Een e-cursus die je helpt bij alles wat met relaties te maken heeft. Op zowel vriendschappelijk, zakelijk als op het liefdesvlak.

Met deze e-cursus leer je omgaan met relatieproblemen maar helpt je ook bij het creëren van bijvoorbeeld nieuwe vriendschappen.

Ga naar de cursus Betere Relaties met Iedereen >>


Vind je ideale baan

vind je ideale baan cursus

Deze e-cursus helpt je op weg naar het vinden van een passende ideale baan.

Een ontdekkingstocht naar wat je echt wilt en kunt op het gebied van werk. Of dit nou voor een baas of voor jezelf is (in de vorm van een eigen onderneming), deze e-cursus zal jou meer inzicht geven in jouw passies en talenten en wat jij hiermee kunt bereiken.

Ga naar de cursus Vind je Ideale Baan >>


Gelukkig zijn, gelukkig blijven

gelukkig zijn en blijven cursus

Je geluk kun je zelf bepalen. En in deze e-cursus wordt jou verteld hoe jij gelukkig kunt worden met zowel je jezelf als met je leven.

De e-cursus geeft je inzichten en begeleid je door een proces dat er voor zal zorgen dat je een gelukkiger leven kunt leven.

Ga naar de cursus Gelukkig zijn, Gelukkig blijven >>


De sleutels van geluk en succes

de sleutels van geluk en succes ebook

En de laatste in het rijtje, De sleutels van geluk en succes, is geen e-cursus maar een e-book.

Een handboek dat je begeleid naar een gelukkiger en succesvol leven. Het handboek geeft je onder andere meer inzicht, meer resultaat, meer energie, meer kracht en ook meer vrije tijd!

Er zijn fundamentele inzichten nodig om dit geluk en succes te kunnen bereiken, en deze worden behandeld in dit e-book.

Bekijk het ebook: De Sleutels van Geluk en Succes >>

Mijn eigen ervaring

Zelf heb ik niet zo heel veel ervaring met Frank de Moei maar ik heb wel al redelijk wat artikelen van Frank de Moei gelezen op zijn website. En daaruit kan ik wel concluderen dat het waardevolle informatie is wat hij publiceert waar je ook echt iets aan kan hebben.

Daarnaast ben ik zelf in het bezit van zijn laatste product wat ik hierboven benoemde, namelijk: De sleutels van geluk en succes.

En hierover kan ik zeggen dat het waardevolle informatie is wat je krijgt na de aanschaf hiervan. Het is namelijk echt een no-nonsense product waar je ook daadwerkelijk iets mee kan doen.

Dat vind ik eigenlijk ook wel het voordeel van zijn informatie en producten die hij aanbied. Alles is lekker simpel verwoord en praktisch toepasbaar. Geen ingewikkeld taalgebruik.

Ruim 60% korting: Krijg nu een flinke korting via onderstaande kortingslink op de beste verkochte cursus van Frank
Gebruik de kortingslink >>

Ervaringen van anderen

Leuk en aardig zal je misschien wel denken, al die cursussen van Frank de Moei, maar wat zijn de ervaringen van de gebruikers van zijn producten?

Ik kan hierop antwoorden dat de ervaringen veelal positief zijn en heb er dus een aantal voor je opgezocht.

Deze hieronder kwam ik tegen op de Facebookpagina van Newstart.nl.

newstart ervaring facebook

En op LinkedIn. Waarvan de linker ervaring gaat over vóór dat Frank zijn eigen bedrijf Capedium Coaching had en dus nog in dienst was van een bedrijf.

newstart ervaring linkedin

Daarnaast vind je op de website van Newstart.nl nog veel meer ervaringen van mensen die gebruik gemaakt hebben van één van zijn e-cursussen.

Mijn conclusie

Tot slot wil ik je nog even mijn eigen conclusie met je delen over Frank de Moei als expert op het gebied van persoonlijke groei.

Zoals je hebt gelezen is Frank de Moei iemand die weet waar hij het over heeft. Het is niet de zoveelste persoon die alleen maar wat producten wil verkopen om hier alleen zelf beter van te worden.

Frank de Moei verstaat zijn vak en weet dit goed over te brengen op een ander. Dit via zowel zijn blog Newstart.nl als via de cursussen waarover we het hebben gehad.

En voordat we definitief af gaan sluiten wil nog graag even antwoord geven op de vraag:

Is Frank de Moei betrouwbaar?

Naar mijn eigen ervaring, mening en onderzoek dat ik gedaan heb naar Frank, kan ik je vertellen dat hij ‘echt’ is en ook betrouwbaar is. Ik kan namelijk niks negatiefs vinden over hem. En wanneer er wel slechte ervaring zouden zijn, waren deze echt wel openbaar gemaakt.

Hopelijk heb je wat aan mijn informatie gehad en kun je nu met een gerust hart een e-cursus van Frank de Moei aanschaffen.

>> Ga hier naar Frankijk zijn best verkochte cursus: Blijvend Zelfvertrouwen

P.s. Je mag je eigen ervaring natuurlijk altijd hier delen. Reageer hiervoor gewoon even hieronder op dit bericht ;).

2 gedachten over “Wie is Frank de Moei? – Lees dit voor je iets van hem aanschaft!”

Plaats een reactie