Home » Afslank Receptenbijbel review – Let op! Erg uitgebreid met ervaringen

Afslank Receptenbijbel review – Let op! Erg uitgebreid met ervaringen

Op zoek naar een Afslank Receptenbijbel review van Oscar Helm maar geen zin om weer zo’n samenvatting van het boeken te moeten lezen?

Dan kan ik vertellen dat je hier helemaal goed zit.

Ik heb de Afslank Receptenbijbel onlangs aangeschaft en er een uitgebreide (+3800 woorden) review over geschreven.

Wat er gebeurd na de betaling, hoe snel je het boek in huis hebt (indien je kiest voor de fysieke versie), mijn ervaringen en meer.

Je leest allemaal in deze review van de Afslank Receptenbijbel.

Direct de Afslank Receptenbijbel in huis halen?
Bestel hem dan hier met korting >>

P.S. Geen zin om de complete review te lezen? Navigeer dan met behulp van de inhoudsgave hieronder naar het stuk wat je interessant lijkt om te lezen 😉

Wat is de Afslank Receptenbijbel?

afslank receptenbijbel

Misschien denk je dat de Afslank Receptenbijbel een boek is met allemaal recepten die er voor zorgen dat je af gaat vallen. Maar het is meer dan dat.

De Afslank Receptenbijbel bevat inderdaad een 100-tal recepten die onderverdeeld zijn in vijf verschillende categorieën. Denk hierbij aan ontbijt-, lunch- en dinerrecepten maar ook aan drankjes en salades & dressings.

Wat voor soort dieet is het?

Als we aan een dieet denken, denken we vaak aan strikte en strenge regels met betrekking tot hetgeen we mogen eten.

Een dieet volgen we in de meeste gevallen om gewicht te verliezen, maar wat we vaak vergeten is dat als we onze leefstijl kunnen veranderen wat betreft eten, het eigenlijk niet eens een dieet hoeft te zijn.

De Afslank Receptenbijbel is dan ook niet echt een dieet maar een levensstijl.

Natuurlijk wordt er wel rekening gehouden met wat je eet, maar door de recepten en het principe dat verteld wordt in het boek, weet je in ieder geval dat je weer op een gezond lichaamsgewicht kunt komen.

Opmerking: Bij het volgen van de methode in de Afslank Receptenbijbel wordt er met name rekening gehouden met de inname van de hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten. Het heeft dus wel iets weg van een koolhydraatarme levensstijl.

Wetenschappelijk onderbouwd

In veel boeken die gaan over afvallen, worden vaak uitspraken gedaan die nergens op gebaseerd zijn. Of ja, ze zijn vaak gebaseerd op eigen ervaringen.

Maar een feit is dat ieder lichaam anders werkt, dus de dingen die we doen en eten dus ook een totaal ander effect kunnen hebben.

Hetgeen wat je in het boek leest – de uitspraken – zijn niet simpelweg meningen. Het is namelijk allemaal wetenschappelijk onderbouwd.

Je kunt er dus vanuit gaan dat wat je in de Afslank Receptenbijbel leest, zeker geen onzin is maar dat het feit zijn.

De recepten

Naast de wetenschappelijk onderbouwde en uitgebreide inleiding, zijn er natuurlijk de recepten. En dat zijn er welgeteld meer dan 100.

En voor als je het precieze aantal wil weten, het zijn er zelfs 146 (als ik goed geteld heb 😉). Dit is inclusief drankjes, salades en dressings.

Wie is Oscar Helm?

oscar helm afslank receptenbijbel

Oscar Helm is de schrijver van de Afslank Receptenbijbel en is afgestudeerd als doctorandus aan de Universiteit van Amsterdam.

Na een ongezonde periode en een studie-switch in zijn studententijd, is hij gaan onderzoeken wat nou écht gezond is in plaats van maar te geloven wat iedereen zegt dat gezond is.

Hierbij kwam hij tot de ontdekking dat de huidige voedingsindustrie behoorlijk misleidend is. Dat de dingen verbloemd worden met kreten als: ‘Slechts 2% vet’ of ‘Zonder suiker’

En dit wetende dat er wel degelijk andere dingen in zitten die net zo slecht zijn of zelfs slechter.

Dit heeft Oscar er toe bewogen om verder onderzoek te doen naar de dingen die ‘wel’ gezond zijn en naar de dingen die zeker ‘niet’ gezond zijn.

Al snel zorgde dit voor een verbeterde kwaliteit van zijn leven. En dat uitte zich in onder andere het hebben van meer energie, het verliezen van gewicht en minder trek in de dingen die juist niks goeds toe te voegen hebben.

En al deze kennis – inclusief recepten – heeft hij gebundeld in de Afslank Receptenbijbel.

Zijn achternaam is trouwens een afkorting van Helmstäter, maar omdat veel mensen moeite hebben om zijn achternaam te spellen en uit te spreken, gebruikt hij in de meeste gevallen de afkorting ‘helm’.

Happy Healthy

Happy Healthy is de thuisbasis van Oscar.

Hier blogt hij over alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl en hoe je dit kunt bereiken. En alles wat hij schrijft is gebaseerd op (indien studies beschikbaar zijn) wetenschappelijk onderzoek.

Hierdoor weet je ook zeker dat hetgeen wat Oscar verteld, niet op basis van alleen zijn eigen ervaringen zijn, maar dat het ook feitelijk bewezen is.

Andere producten van Oscar

Naast de Afslank Receptenbijbel heeft Oscar ook een aantal andere producten uitgebracht.

Strakke buik bijbel

Na de Afslank Receptenbijbel, is de strakke buik bijbel toch wel één van de bekendere boeken van Oscar. En zoals je het kunt raden, wordt er in dit boek met name gericht op het krijgen van een strakkere buik.

Ook in dit boek vind je – net als in de receptenbijbel – een mooie verzameling aan recepten, maar wordt er ook de nodige aandacht besteed aan beweging die er voor zorgt dat je die strakke buik ook daadwerkelijk gaat krijgen.

En ja, ook dit is allemaal weer gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek 😉

Smoothie afslankbijbel

Wist je dat je met behulp van (de juiste) groene smoothies relatief snel af kunt vallen en toch een verzadigd gevoel kunt hebben?

Dat is de reden dat Oscar ook een smoothie afslankbijbel geschreven heeft.

Wanneer je dus graag wat gewicht wilt verliezen, kan dit smoothie boek je daarbij zeker helpen. En nee, het boek bevat niet alleen maar groene smoothie recepten maar ook diverse andere soorten smoothie recepten.

Slank in 15 minuten

Nee, dit wil niet zeggen dat je slank kunt worden in 15 minuten 😉

Je kunt het slank in 15 minuten vergelijken met de recepten die je terug gaat vinden in de Afslank Receptenbijbel. Het grote verschil zit hem in het feit dat alle recepten in dit boek klaar zijn binnen 15 minuten.

Ideaal voor degene die toch al niet zo veel tijd hebben maar toch een gezonde maaltijd klaar willen maken.

Gezonde toetjes receptenboek

Het laatste boek van Oscar, is het gezonde toetjes receptenboek.

Er wordt gezegd dat het boek 100 recepten bevat, maar het zijn er meer dan dat. Hoeveel het er precies zijn, weet ik niet, maar in ieder geval voldoende om als echte toetjes-liefhebber even vooruit te kunnen.

En in tegenstelling tot alle andere boeken van Oscar, wordt dit boek aangeboden bij bol.com waar je na de aanschaf direct toegang tot krijgt.

Direct aan de slag met de Afslank Receptenbijbel recepten >>

De aanschaf van de Afslank Receptenbijbel

Om jou een zo goed mogelijk beeld te kunnen geven van wat je van de Afslank Receptenbijbel kunt verwachten, vertel ik je ook even

Voor degene die het nog niet weten, je kunt kiezen uit twee verschillende versies, namelijk de Afslank Receptenbijbel.

Het boek zonder de bonussen

Om het allemaal eerlijk te houden in deze review, wil ik je ook even op het volgende wijzen:

Het is namelijk zo dat je bij de aanschaf van het boek (bij zowel de digitale als de digitale + fysieke versie), de keuze hebt om gebruik te maken van een extra vijfde bonus.

De bonus waar ik het over heb heet: Het ultieme afslank programma.

Deze bonus is de eerste maand gratis, maar vanaf de tweede maand betaal je hier iedere maand een vast bedrag voor (totdat je opzegt natuurlijk).

Veel mensen zien deze bonus over het hoofd en willen deze bonus helemaal niet. Sterker nog, ze komen liever niet voor de verrassing te staan dat er ongewild geld wordt afgeschreven.

Belangrijk is dan ook dat je op de betaalpagina op de knop ‘Ik wil het boek zonder bonussen’ aanklikt. En dat is er niks aan de hand 😉

afslank receptenbijbel bonus

De betaling

Na het klikken op de link ‘Ik wil het boek zonder bonussen’ (ik had namelijk niet zo’n zin in die extra 5e bonus), heb ik direct mijn gegevens ingevuld en betaald middels iDeal.

Naast de mogelijkheid om met iDeal te betalen, kun je de betaling ook voldoen via PayPal, Bancontact of een SEPA machtiging.

Mailtjes

Gezien ik voor de digitale + fysieke versie gekozen heb, maar dus nog even moest wachten op het fysieke boek, kreeg ik wel direct al een paar mailtjes.

Het eerste mailtje dat ik ontving was een welkomstmail met de factuur, de downloadinstructies en een link naar de downloadpagina.

Hiermee kreeg ik dus ook direct toegang tot het boek + alle bonussen.

afslank receptenbijbel pdf downloadpagina

Let op: Op de downloadpagina wordt aangegeven dat je alle boeken maximaal 5 keer kunt downloaden. Op zich is dat niet erg.

Zorg er gewoon voor dat je alles één keer download en ergens opslaat waar het niet verloren kan gaan. Op deze manier kom je niet eens aan je 5 downloads 😉

Daarnaast kreeg ik nog een tweede bevestigingsmail.

Niks spannends eigenlijk.

Een dankwoord van Oscar zelf en de mededeling dat indien je het fysieke boek besteld hebt, dit er zo snel mogelijk aan komt (in mijn geval was het twéé dagen laten binnen😊).

Twéé dagen later…

Op de website wordt aangegeven dat als je voor 12:00 het boek besteld, je deze de volgende werkdag op je deurmat (of in je brievenbus natuurlijk) kunt verwachten.

In mijn geval had ik het boek pas rond 17:15 besteld en moest ik dus nog een dagje extra wachten, maar twee dagen later hab ik het boek dan ook ontvangen.

Het kwam netjes en stevig verpakt in een kartonnen envelop binnen.

afslank receptenbijbel in huis

En ik moet zeggen dat ik aardig verrast was over het boek, maar daar verder ik je in de review hieronder meer over.

Bestel hier ook de Afslank Receptenbijbel als hardcover boek >>

Mijn Afslank Receptenbijbel review

Nu je een beetje een beeld hebt kunnen krijgen van wat er vooraf en tijdens de bestelling gebeurd, ga ik nu wat dieper in op het product zelf.

De ruime inleiding

Als je je al een beetje hebt ingelezen, weet je als het goed is dat het boek niet alleen maar bestaat uit recepten, maar ook een uit een uitgebreide inleiding.

En hier was ik bijzonder verrast over.

De inleiding is namelijk het wetenschappelijke gedeelte. En je hoeft echt niet bang te zijn dat er onbegrijpelijke en moeilijke taal gebruikt wordt. Het is wetenschappelijk onderbouwd, maar wel lekker vlot te lezen en zeker niet stoffig ofzo!

In deze +/- 50 pagina tellende inleiding verteld Oscar je van alles over calorieën, in welke verhouding je koolhydraten, vetten en eiwitten binnen zou moeten krijgen en welke voedingsmiddelen je absoluut zou moeten vermijden.

Daarnaast vind je in de inleiding nog een 13-tal principes die (ik zou bijna gegarandeerd willen zeggen) zorgen voor een slank maar ook zeker een gezond lichaam.

Kortom, de inleiding zorgt voor een ‘gezonde’ basis aan voorkennis zodat je ook weet waarom bepaalde voedingsmiddelen wel of niet werken in het afvalproces.

Meer dan 100 recepten

Zoals ik je in het begin van deze review al vertelde, bevat de receptenbijbel meer dan 100 recepten. 146 om precies te zijn.

De recepten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

 • Ontbijt
 • Dranken
 • Lunch
 • Salades & dressings
 • Avondeten

Ieder recept neemt één pagina in beslag en bevat een duidelijke foto van het gerecht, een lijstje met de ingrediënten, een beschrijving van hoe je het moet maken en een variatie tip.

Zie hieronder een aantal voorbeelden uit het receptengedeelte.

afslank receptenbijbel voorbeeldrecept
afslank receptenbijbel recepten
afslank receptenbijbel inzage

Krijg hier direct toegang tot de meer dan 100 recepten >>

De bonussen

Naast de waardevolle informatie en de recepten uit de Afslank Receptenbijbel, zijn er natuurlijk nog de bonussen waar je toegang toe krijgt.

Bonus #1: Dag- en weekmenu’s + boodschappentips

De eerste bonus is een klein ebook met daarin een aantal boodschappentips en zes verschillende weekmenu’s.

Alle dag- en weekmenu’s bevatten recepten die je terug kunt vinden in de Afslank Receptenbijbel. En wat handig is, is dat je niet hoeft te zoeken want het paginanummer van waar je het recept precies kunt vinden, wordt er bij vermeld.

En voor de cheaters onder ons, is er in het weekmenu ook rekening gehouden met één cheat avondmaal per week 😉.

Bonus #2: 13 richtlijnen voor een slank en gezond lichaam

Dit bonus ebook bestaat uit totaal 17 pagina’s met richtlijnen die bij zullen dragen aan het krijgen van een slank en gezond lichaam.

Beetje vreemd overigens dat deze als bonus geleverd wordt, want de 13 richtlijnen komen overeen met de 13 principes uit het hoofdboek.

Bonus #3: 10 gezonde toetjes

Ben je echt van de toetjes? Dan is dit minirecepten ebook een leuke toevoeging.

Je vind in dit kleine ebookje 10 verschillende recepten om gezonde toetjes te kunnen maken. De recepten zijn in dezelfde stijl als die van uit de receptenbijbel.

Het is jammer dat bij deze recepten niet het aantal calorieën vermeld worden, maar als ik naar de ingrediënten kijk, dan zit dat wel goed.

Bonus #4: 84 gezonde tussendoortjes

Gezien ik zelf wel van de tussendoortjes en avondsnacks ben, vond ik dit toch echt wel een zeer leuke bonus.

Je vindt hier namelijk ruim 80 verschillende tussendoortjes.

Een gedeelte daarvan zijn complete recepten, maar een ander deel zijn ook tussendoortjes die je kant en klaar in de winkel kunt kopen.

Wel wordt er bij ieder tussendoortje aanvullende informatie gegeven die je anders niet wist.

Bonus #5: Het ultieme afslankprogramma

Dit is de bonus waar ik in het begin van deze review ook had  maar je helaas niks over kan vertellen.

Je hebt namelijk de mogelijkheid om deze bonus mee te bestellen. De eerste maand is gratis maar wanneer je door wilt gaan met het ondersteunende afslankprogramma, betaal je een vast bedrag per maand, namelijk €19,97 voor iedere maand dat je lid blijft.

Dit is natuurlijk maandelijks opzegbaar en daar kom ik in de meest gestelde vragen aan het einde van deze review ook nog op terug.

60 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Ja, je leest het goed.

Oscar is zo overtuigd van zijn receptenbijbel en zijn theorie, dat hij je niet de standaard 14 dagen garantie geeft, maar een 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

En eigenlijk is dat ook veel beter. Niet zozeer dat de termijn langer is, maar omdat je simpelweg het behaalde resultaat beter kunt meten over een wat langere termijn. En dan komt die 60 dagen toch wel mooi uit.

Gelukkig heb ik zelf hier geen gebruik van hoeven maken, maar mocht je om wat voor reden toch niet helemaal blij zijn met boek, stuur Oscar dan binnen 60 dagen gewoon een mailtje en dan zal hij het netjes terug storten.

Ervaringen

Oké nu je weet wat je van de Afslank Receptenbijbel kunt verwachten, is het natuurlijk tijd voor wat ervaringen.

En om een zo goed mogelijk beeld te geven van wat men er over het algemeen van vindt, deel ik zowel mijn eigen ervaringen als ervaringen van anderen.

Mijn eigen ervaringen

Laten ik eerst zelf maar eens aftrappen met mijn eigen ervaringen.

Allereerst wil ik je nog een keer zeggen dat ik bewust gekozen heb voor het fysieke boek. Dit leest naar mijn mening toch altijd net wat prettiger dan een digitale versie.

Maar goed, mijn ervaring:

Toen ik het boek via de post binnen kreeg, viel het me meteen op dat het boek van kwalitatief materiaal is.

Het heeft een stevige hardcover kaft en ook de bladzijdes zijn zeker niet te dun. En dat maakt het best een flink boek maar zeker niet te groot.

Dit zorgt voor mooie grote en duidelijke foto’s in het boek en een prettige leesbare lettergrootte.

afslank receptenbijbel ervaringen nicolette van dam

En ja de recepten…

Ik gebruik het boek zelf niet om af te vallen, maar puur en alleen voor de recepten. Er zitten namelijk behoorlijk wat recepten in die ik zelf lekker vindt en dan ook graag maak.

En ja, ik weet dan ook automatisch als ik een recept uit het boek pak, dat ik ook goed bezig ben.

Daarnaast worden bij alle recepten rekening gehouden met de dingen die juist gezond en voedzaam voor je zijn – en ja dat is het hele principe. En ja, daar verlies je gewicht mee.

Verder vind ik het zelf altijd interessant om me te verdieping in voeding en juist ook waarom iets gezond is of juist niet.

En dat maakte voor mij ook de uitgebreide inleiding zeer interessant. Hierdoor heb ik meer kennis op kunnen doen over voeding in het algemeen en weet ik nu ook beter wat wel of niet goed voor me is.

Al met al zou ik de Afslank Receptenbijbel ook zeker anderen aanraden.

Mits diegene bewust bezig met creëren van een gezondere levensstijl en hier ook iets voor wil doen.

Ervaringen van anderen

Naast mijn eigen ervaring van het boek, ben ik ook nog even op zoek gegaan naar ervaringen van anderen.

Al snel kwam ik er een aantal tegen.

Dit is niet echt een ervaring, maar ik zag dat ook Nicolette van Dam een boek in haar brievenbus heeft mogen ontvangen van Oscar.

afslank receptenbijbel ervaring
afslank receptenbijbel ervaringen

P.s. Heb jij goede (of minder goede) ervaringen met dit boek? Dan hoor ik dat ook graag. Laat gewoon even berichtje achter onder deze pagina.

Is het ook voor jou geschikt?

Het mooie van dit receptboek is dat het voor een breed publiek geschikt is.

De mens dieet er wat op los en er zijn allerlei soorten diëten, te denken aan het koolhydraatarm dieet, keto dieet, Atkins dieet, ziekhuis dieet en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar wat we ons zouden moet beseffen, is dat het gezond en gevarieerd eten met de juiste voedingsstoffen beter in je levensstijl zou moeten sluipen.

Dat je op den duur niet meer in de gaten hebt dat je echt aan het afslanken bent. En daar is de Afslank Receptenbijbel ideaal voor.

Natuurlijk zal het er voor zorgen dat je gewicht zult gaan verliezen, maar voor op de lange termijn is het ook een levensstijl. En dat maakt het een methode voor iedereen.

Want een gezonde levensstijl door onder andere gezond te eten en voldoende te bewegen is voor iedereen goed toch?

Plus- en minpunten op een rij

Bijna ieder product heeft wel z’n plus- en minpunten en zo ben ik ook bij de Afslank Receptenbijbel er een aantal tegen gekomen.

En die zet ik graag even voor je op een rijtje 😉

Pluspunten

 • Alles wat behandeld wordt in het boek is wetenschappelijk onderbouwd. Het zijn dus geen meningen of ervaringen, maar gebaseerd op feiten
 • Prijs-kwaliteitverhouding is meer dan in orde. Als je kijkt naar wat je er voor
 • Naast het feit dat veel afslank- en receptenboeken tegenwoordig alleen nog maar digitaal te verkrijgen zijn, heb je bij de Afslank Receptenbijbel de keuze om de fysieke versie te bestellen
 • Het boek bevat niet alleen maar recepten, maar bevat ook een duidelijke uitleg over wat voeding met je doet, welke dingen je gerust kunt eten en welke je juist zoveel als mogelijk moet zien te vermijden
 • De informatie (met name uit de intro) is niet alleen maar gebaseerd op persoonlijke ervaringen maar is wetenschappelijk onderbouwd. Kans is dus groot dat deze methode ook voor jou werkt
 • Het feit dat mensen vaak niet gezond of niet voedzaam genoeg eten, is omdat ze zeggen het te druk te hebben. Dit boek bewijst het tegendeel, want de meeste gerechten zijn in zo’n 10 tot 30 minuten te bereiden
 • Het boek zelf bevat geen boodschappenlijstjes, maar vind je wel terug als bonus. Dit maakt boodschappen doen net een stukje gemakkelijker

Minpunten

 • Ik eet zelf graag koolhydraatarm en bij veel gerechten wordt daar ook zeker rekening mee gehouden, maar ik mis de weergave van het aantal koolhydraten per gerecht

Mijn conclusie

Of je de Afslank Receptenbijbel zou moeten kopen, ligt natuurlijk helemaal aan jou.

Als jij op zoek bent naar een methode met recepten om wat gewicht te verliezen en daar ook de nodige moeite voor wil doen, dan kan het zeker wat voor jou zijn.

Zeker de nodige informatie over gezonde voeding, de dingen die wel en niet waar zijn + de meer dan 100 recepten zouden je zeker op de goede weg moeten kunnen helpen.

Dus ben je helemaal klaar met alles wat je tot nu toe verteld is over gewicht verliezen en wil je eindelijk eens aan de slag met een serieuze methode?

Dan kan ik je de receptenbijbel zeker aanraden.

Blijkt het nou achteraf toch niks voor je te zijn? Dan kun je altijd nog aanspraak maken op de 60 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Veelgestelde vragen (FAQ)

We zijn al weer bijna aan het einde gekomen van deze review en hopelijk ben je nu weer wat wijzer over wie Oscar Helm is, wat de Afslank Receptenbijbel inhoud en of het wellicht ook iets voor jou is.

Toch zijn er altijd wel een aantal vragen die vaker terug komen.

Daarom heb ik de meest gestelde vragen hieronder even voor je op een rijtje gezet (met antwoord natuurlijk 😉).

Is de Afslank Receptenbijbel gratis de downloaden?

Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nee, de Afslank Receptenbijbel is niet gratis te downloaden.

Het is namelijk een product waar veel tijd en energie in gestoken is en daar mag naar mijn mening ook gewoon voor betaald worden 😉.

Mocht het zo zijn dat je toch ergens een gratis versie (wat naar mijn weten niet zo is), let hier dan mee op want voor je het weet download je ook gelijk een virus mee.

Kun je de Afslank Receptenbijbel ook bij bol.com bestellen?

De ene keer lijkt het beschikbaar te zijn bij bol en de andere keer niet.

Maar het beste bestel je de Afslank Receptenbijbel rechtstreeks via de officiële website van Oscar. Het boek is hier namelijk een stuk goedkoper.

Op bol.com betaal je al snel rond de 50 euro wat nogal wat scheelt als je kijkt wat je er op www.afslankreceptenbijbel.nl voor betaald.

Is de Afslank Receptenbijbel in PDF formaat?

Jep, zowel de Afslank Receptenbijbel als de bonussen, zijn in PDF formaat.  Je kunt ze dus op vrijwel ieder apparaat openen. Denk hierbij aan je laptop, pc, smartphone, tablet en zelfs op je e-reader.

De Afslank Receptenbijbel wordt tevens ook als ePub-bestand geleverd. Ideaal voor als je een ereader hebt.

Hoe kun je het abonnement opzeggen?

Bij de bestelling heb je de mogelijkheid om af te zien van het proefabonnement.

Maar mocht je het nou toch er bij willen bestellen en/of willen proberen, dan kun je dit natuurlijk altijd opzeggen.

Via het contactformulier van Happy Healthy kun je na het invullen van een aantal bestelgegevens (die ze nodig hebben om het lidmaatschap op te zeggen) het gewoon opzeggen.

Ik heb zelf een aantal keren contact gezocht met Happy Healthy en ze reageren inderdaad binnen twee werkdagen.

Afslank Receptenbijbel kopen

Aan het einde gekomen van deze review hoop ik eigenlijk maar één ding:

Dat je er wat aan gehad hebt.

En mocht het nou zo zijn dat je toch nog een vraag hebt of wat dan ook, aarzel dan zeker niet om even een berichtje hieronder achter te laten. Ik beantwoord ze graag.

Is het daarentegen duidelijk dat je wel iets met dit receptenboek kan, gebruik dan de link hieronder zodat je zeker weet dat je niet te veel betaald.

Vandaag nog beginnen met de methode van Oscar Helm die hij gebundeld heeft in zijn Afslank Receptenbijbel?
Gebruik dan deze link om het direct aan te kunnen schaffen >>

Plaats een reactie