Home » De Sleutels van Geluk en Succes: Mijn eigen ervaring!

De Sleutels van Geluk en Succes: Mijn eigen ervaring!

De Sleutels van Geluk en Succes is waar ik het vandaag over ga hebben. Want wanneer je online iets aan gaat schaffen, wil je natuurlijk wel weten wat je kunt verwachten van het product.

Het is namelijk één van de producten van Frank de Moei, een life-coach op het gebied van meer geluk en succes in het leven.

In deze review ga ik je onder andere vertellen wie de schrijver van dit ebook is, wat er gebeurd als je betaald hebt, wat je precies kunt verwachten van het ebook, wat mijn ervaringen en die van anderen zijn en waar je het met korting aan kunt schaffen.

Lees dus snel verder om meer te weten te komen over de Sleutels van Geluk en Succes.

De schrijver: Frank de Moei

frank de moeiAls eerste wil ik je even wat vertellen over wie Frank de Moei nu is. De schrijver van de Sleutels van Geluk en Succes. Het is namelijk altijd handig om te weten wie er nou precies achter een product zit.

Frank de Moei is naast auteur van dit ebook en een aantal cursussen, ook een life-coach en begeleid mensen die hun leven positief willen veranderen.

Dit doet hij onder zijn bedrijf Capedium Coaching waarmee hij ook netjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Daarnaast heeft hij een website genaamd Newstart.nl. Deze website is tevens zijn thuisbasis waar je allerlei artikelen en cursussen vindt over het onderwerp geluk en succes in het leven.

Met zijn website trekt hij maandelijks meer dan 60.000 bezoekers per maand waarmee wel gezegd kan worden dat hij serieus bezig is met zijn vak.

Producten van Frank de Moei

Naast de Sleutels van Geluk en Succes, heeft Frank de Moei nog meerdere producten uitgebracht. Deze hebben allemaal (net als dit ebook) te maken met de onderwerpen geluk en succes in het leven.

De producten die hij tot nu toe heeft uitgebracht naast de Sleutels van Geluk en Succes zijn:

  • Blijvend zelfvertrouwen
  • Nooit meer zorgen of stress
  • Betere relaties met iedereen
  • Vind je ideale baan
  • Gelukkig zijn, gelukkig blijven

In tegenstelling tot de Sleutels van Geluk en Succes, zijn dit allemaal cursussen. Maar het feit dat Frank de Moei in totaal een zestal producten heeft, bewijst wel dat hij zeker géén ééndagsvlieg is en serieus bezig is met zijn vakgebied.

Overigens hebben al zijn cursussen en het ebook één gezamenlijk doel: Het creëren van een gelukkiger en succesvoller leven.

Mijn eigen ervaring

Ik ben van mening dat als je ergens een review van geeft, je op zijn minst ook zelf het product moet hebben uitgeprobeerd.

En dat is wat ik ook gedaan heb. Ik heb het ebook de Sleutels van Geluk en Succes zelf aangeschaft en ook gelezen.

Hieronder laat ik je precies zien wat er gebeurd vanaf het moment dat je het aanschaft tot en met het daadwerkelijk ontvangen van het ebook plus mijn ervaringen er mee.

Nadat je hebt betaald

Betalen kan op verschillende bekende en veilige manieren. Het is mogelijk om via iDEAL, Creditcard, Paypal of Bancontact te betalen.

Wanneer de betaling voltooid is krijg je direct een aantal mailtjes in je mailbox.

  • Het eerste mailtje dat je krijgt bevat de aankoopfactuur.
  • Het tweede mailtje bevat het ebook de Sleutels van Geluk en Succes in PDF formaat. Dit PDF bestand is als bijlage bijgevoegd en kun downloaden en opslaan op je pc, laptop, tablet of smartphone.
  • Het laatste mailtje bevat de bonus: inzicht in je kracht. Dit ebook kun je net als het ebook de Sleutels van Geluk en Succes downloaden en opslaan.

De Sleutels van Geluk en Succes

de sleutels van geluk en succes ebookNatuurlijk krijg je na de aanschaf het hoofdproduct de Sleutels van Geluk en Succes. Dit is een ebook dat je op iedere smartphone, tablet, pc of laptop kunt openen en lezen.

Het ebook begint met een korte introductie en een voorwoord. Vervolgens is het ebook opgedeeld in vier delen.

Deel 1: Ontwikkel een houding die succes aantrekt

Een goede basis is het halve werk en daarvoor zal je een bepaalde knop om moeten zetten. In dit deel leer je hoe je de juiste mentaliteit kunt ontwikkelen voor meer geluk en succes.

Deel 2: Ontwikkel succesvolle relaties

Geluk en succes gaat altijd gepaard met de relaties die je hebt. In dit deel wordt er besproken hoe je geluk en succes nog beter en sneller kunt bereiken met de juiste relaties.

Deel 3: Bepaal je doelen en bereik succes

Voor geluk en succes zal je ook actie moeten ondernemen. Dat is waar het in dit deel over gaat. Je gaat bepaalde wensen leren om te zetten in acties zodat je ook daadwerkelijk het geluk zal gaan vinden wat zich zal uiten in succes.

Deel 4: Geniet van je succes

Tot slot leer je in het laatste deel hoe je ook daadwerkelijk kunt genieten van je behaalde successen. Want genieten is toch uiteindelijk het doel wat we hier meer willen bereiken. Genieten van het leven.

Het ebook wordt vervolgens afgesloten met een aantal tips met betrekking tot meer geluk en succes in het leven, een nawoord en een dankwoord.

Hiermee telt het ebook in totaal zo’n 147 pagina’s.

De bonus

inzicht in je krachtNaast het ebook de Sleutels van Geluk en Succes ontvang je ook nog een bonus. Deze bonus kun je als een aanvulling zien op het ebook.

De bonus die je krijgt is het ebook inzicht in je kracht.

Dit ebook gaat eigenlijk over wat de titel van het ebook al zegt: Inzicht creëren in je eigen krachten. Doormiddel van een aantal simpele inzichten kun je de uiteindelijke kracht die er in jou schuilt, naar buiten halen.

Dat is eigenlijk in een notendop gezegd waar dat deze bonus over gaat en is wat mij betreft een prima aanvulling op de Sleutels van Geluk en Succes.

Het geeft je namelijk bepaalde inzichten die je normaal gesproken niet zo snel zou zien en dus ook niet weet dat je ze in je hebt en dus kunt toepassen.

Een prima aanvulling dus om geluk en succes te kunnen vinden in je leven.

In totaal telt het bonus ebook 61 pagina’s.

Mijn conclusie

De Sleutels van Geluk en Succes is naar mijn mening een zeer waardevol ebook.

Het geeft je veel inzichten w­­aar je normaal gesproken eigenlijk helemaal niet zo bij stil staat, maar wel direct toe kunt passen in het dagelijkse leven.

Het is eigenlijk een allesomvattend ebook dat gaat over meer geluk en succes in het leven en met name de weg daar naartoe. Met name de vier delen waarin het ebook is opgesplitst, geeft een helder en duidelijk stappenplan om dit succes ook te kunnen bereiken.

Wat ook fijn is, is dat ebook niet al te moeilijk geschreven is. Er wordt geen gebruik gemaakt van moeilijke termen. in plaats daarvan wordt alles in begrijpelijke taal uitgelegd. En dat is iets wat ik wel een pluspunt vind, aangezien er veel

Ik moet er wel bij zeggen dat er vrij weinig gaat gebeuren als je het ebook alleen maar ‘lezen’. De sleutel tot daadwerkelijk meer geluk en succes, is dat je ook dingen gaat ondernemen.

Of wel, de KEY tot meer geluk en succes = ACTION!

Daarnaast vind ik de prijs ook reuze meevallen en is mijn mening dat je voldoende tot misschien wel meer waar voor je geld krijgt.

Je krijgt voor de prijs die je betaald namelijk ruim 200 pagina’s aan materiaal dat jou leven wellicht – en ik denk wel zeker – kan gaan veranderen. En ik ben zelf van mening dat er geen betere investering is dan investeren in je persoonlijke ontwikkeling.

Ervaringen van anderen

Nadat ik het zelf gekocht en gelezen hebt, ben ik ook op zoek gegaan naar ervaringen van anderen die het gelezen hebben.

Nou ben ik er achter gekomen dat Frank de Moei van ieder product dat hij verkoopt, ook ervaringen van anderen op zijn website heeft staan.

Lees de ervaring van anderen dus gerust eens door en je zult zien dat ik niet de enige ben die het een waardevol ebook vindt.

De niet goed geld terug garantie

Frank de Moei geeft op al zijn producten een niet goed geld terug garantie. Dit geldt dus ook voor de Sleutels van Geluk en Succes.

Wanneer je dus niet tevreden bent, heb je 14 dagen de tijd om je geld terug te vragen. Deze termijn wordt ook bij veel webshops gehanteerd en vind ik persoonlijk een prima termijn.

Je loopt met zijn niet goed geld terug garantie dus eigenlijk geen enkel risico en dat is wel zo prettig bij het doen van een online aankoop.

De Sleutels van Geluk en Succes aanschaffen (MET KORTING)

Wanneer je de Sleutels van Geluk en Succes aan wilt gaan schaffen, raad ik je aan om daar niet te lang mee te wachten.

Normaal gesproken vraagt Frank voor zijn ebook €59,- inclusief het bonus ebook.

Maar op dit moment heeft hij een tijdelijke aanbieding. Je kunt zijn ebook inclusief het bonus ebook nu aanschaffen voor slechts €27,-. En dat is naar mijn mening een mooie deal. Zeker als je ziet wat voor waarde je hiervoor terug krijgt.

>> GA HIER DIRECT NAAR DE SPECIALE KORTINGSPAGINA

Plaats een reactie