Home » Wie is Marco Honkoop? Lees dit voordat je iets van hem aanschaft!

Wie is Marco Honkoop? Lees dit voordat je iets van hem aanschaft!

Marco Honkoop is de man waar we het vandaag over gaan hebben.

Je bent zijn naam vast wel eens tegengekomen in relatie met zijn NLP cursus online, de Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode of één van zijn andere producten.

Maar wie is deze man nou precies en is hij te vertrouwen?

Daar ga ik je in dit artikel antwoord op geven.

En om daar een antwoord op te hebben kunnen geven, heb ik het internet flink afgestruind naar meer informatie over deze man.

Lees dus snel verder om er achter te komen of hij te vertrouwen is of dat je hem beter links kunt laten liggen.

Wil je graag kennis maken met NLP en het ook direct in de praktijk kunnen brengen? Kijk dan eens naar het NLP Praktijk-Doe-Boek 2.0 van Het NLP College.

Je leert hiermee de NLP technieken ook daadwerkelijk toe te passen.

En wanneer je er mee aan de slag gaat, gebruik dan de kortingscode LEERNLP voor nog eens 25% korting 😉

Neem een kijkje >>

Wie is Marco Honkoop?

marco honkoop

Marco Honkoop is een NLP coach en trainer en zeker geen onbekende in de wereld van NLP. Hij heeft hier dan ook de nodige licenties voor behaald.

Met zijn kennis heeft hij ondertussen al honderden mensen geholpen met het creëren van meer vrijheid in hun leven.

Daarnaast heeft hij een eigen website waarop hij allerlei informatie deelt over NLP. En tevens is dit ook de plek waar je al zijn trainingen en cursussen terug kunt vinden.

Marco Honkoop als ondernemer

Marco is niet van de één op de andere dag ondernemer geworden.

Wel was hij altijd benieuwd naar hoe je een mens het optimale uit zijn of haar leven kan halen.

In de tijd dat hij nog werkzaam was voor een baas, is hij zich gaan verdiepen in over wat er voor zorgt dat je succesvol kunt worden. Daarbij miste hij wat en dat was de HOE. Hoe kun je succesvol worden en meer genieten van het leven.

Vanaf dat moment is via via in aanraking gekomen met NLP en is het hele balletje gaan rollen.

Inschrijving KvK

Na het behalen van de nodige certificaten om ook NLP over te kunnen dragen op anderen, heeft marcro vrij snel zijn bedrijf opgestart.

En wanneer je professioneel mensen helpt en hier je geld mee verdient, is het natuurlijk belangrijk dat je ingeschreven staat bij de KvK.

Dat is ook de reden dat ik ben nagegaan of Marco inderdaad ingeschreven staat bij de KvK

Na een korte zoektocht kwam ik er al snel achter dat dit allemaal wel goed zit. Hij staat mijn zijn adresgegevens die je ook op zijn websites vindt, dan ook netjes ingeschreven bij de KvK met als handelsnaam Marco Honkoop.

Gecertificeerd NLP coach

Zoals je hebt kunnen lezen is Marco NLP coach en trainer, en heeft hij daar ook de nodige certificaten voor behaald.

Hij was zelfs één van de eerste Nederlanders die zijn NLP coaching certificaat heeft behaald. Hiermee is Marco Honkoop bevoegd om de NLP technieken ook over te mogen dragen aan anderen.

De NLP certificaten is hij gaan behalen bij een instituut dat is aangesloten bij de Society of NLP van Dr. Richard Bendler, één van de bedenkers van NLP.

Hij is dan ook bevoegd om het officiele logo van deze society te mogen voeren op zijn website.

Dit is tevens ook het bewijs dat hij NLP op de manier toepast zoals het bedacht en bedoeld is.

Marco Honkoop in de media

Zoals je tot nu toe hebt kunnen lezen, is Marco geen eendagsvlieg die niet weet waar hij het over heeft.

Hij heeft namelijk wel degelijk verstand van zaken.

Dat is ook één van de redenen waarom Marco te gast is geweest bij verschillende media. Hij is bijvoorbeeld te gast geweest in het programma Business aan tafel bij RTL7, met als thema: Hoe word je succesvol?

Zie hieronder een fragment uit deze aflevering.

De producten van Marco Honkoop

Marco heeft door de jaren heen verschillende producten op de markt gezet. Zo geeft hij diverse trainingen in NLP en coacht hij ook mensen één-op-één op het gebied van NLP.

Daarnaast heef hij ook een aantal producten ontwikkeld die volledig online te volgen zijn.

Hieronder heb ik even een overzicht gemaakt van wat Marco Honkoop zoal aanbied.

NLP Cursus Online

nlp cursus online

NLP kent verschillende omschrijvingen, maar het komt uit eindelijk allemaal op hetzelfde neer.

Met NLP ben je in staat om je breinprocessen in kaart te brengen en deze zo te programmeren dat je:

  • Jezelf beter gaat voelen
  • Betere sportprestaties kunt leveren
  • Eindelijk af kunt gaan vallen
  • Meer succes kunt behalen in je bedrijf
  • Etc.

Klinkt misschien heel zweverig maar het komt er op neer dat je met bepaalde taal en communicatie je brein kunt her programmeren.

En wanneer je nog vrij nieuw bent met de term NLP en hier meer over wilt weten en leren, is de NLP Cursus Online een mooie start om er op een laagdrempelige manier kennis mee te kunnen maken.

De NLP Cursus Online is met name ontwikkeld voor degene die wel erg geïnteresseerd zijn in NLP, maar het niet meteen zien zitten om een dure cursus hiervoor te gaan volgen.

Graag weten wat de NLP Cursus Online precies inhoudt?
Ga dan naar deze pagina waar dat je tevens een flinke korting kunt krijgen >>

Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode

direct liefdesverdriet verwerken

De direct liefdesverdriet verwerken methode lijkt in eerste instantie misschien niet in het straatje van de producten van Marco Honkoop te liggen, maar toch past deze er in dit geval wel goed tussen.

Marco coacht namelijk zoals je weet ook mensen één-op-één. En in zijn praktijk had hij ook geregeld mensen die te kampen hadden met liefdesverdriet.

Maar vanuit het oogpunt dat één-op-één coaching toch relatief duur is en dat het hebben van liefdesverdriet toch wel een veel voorkomend probleem is, heeft hij besloten om zijn methode ook online aan te bieden.

Hierdoor heeft hij het gebruik maken van zijn effectieve methode een stuk toegankelijker weten te maken.

In zijn methode leer je op een praktische manier over je liefdesverdriet heen te komen maar ook hoe je een verbroken relatie volledig los kunt laten.

Benieuwd naar wat de Direct Liefdesverdriet Verwerken Methode precies inhoudt?
Bekijk dan snel deze pagina voordat de prijs omhoog gaat >>

Trainingen, opleidingen, workshops en coaching

Naast de online producten, geeft Marco ook verschillende workshops, trainingen, coacht hij mensen en bied hij de mogelijkheid om NLP opleiding bij hem te volgen.

Waaronder de officiële NLP practitioner, de NLP master practitioner opleidingen en trainers training zodat je ook weer andere kunt en mag trainen in NLP.

Daarnaast bied Marco ook individuele één-op-één NLP coaching aan en is vooral voor mensen bedoeld die last hebben van bepaalde angsten, stress, negatieve emoties, etc.

En het mooie van deze coaching – die uit 3 sessies bestaat – is dat als je er tijdens of na de eerste sessie achter komt dat het niks voor jou is, je Marco niks verschuldigd bent.

Ervaringen

Ervaringen met Marco Honkoop mogen natuurlijk niet ontbreken.

Daarom ben ik dus ook op zoek gegaan naar wat de ervaringen met Marco en zijn producten zijn die hij verkoopt.

Wat me opvalt is dat ik niet echt een slechte ervaring van hem terug kan vinden. Meestal vind je toch wel wat minder goede ervaringen met iemand, maar dit keer niet.

Misschien ligt dit ook wel aan het feit dat hij met name op basis van resultaat werkt. Wanneer iemand dan niet tevreden is, is hij of zij Marco ook niks verschuldigd.

Zo ben ik onder andere deze ervaring tegen gekomen:

marco honkoop ervaringen

En hier vind je nog meer ervaringen met Marco >>

Niet-goed-geld-terug garantie

Marco Honkoop is erg zeker van zijn producten. Hij weet namelijk dat ze van hoge kwaliteit zijn en dat ze veel waarde bevatten.

Dat is ook de reden dat hij je maar liefst een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie geeft op zijn online producten.

Dit houdt in dat wanneer jij één van zijn producten aanschaft en er achter komt dat het niks voor jou is of niet aan je verwachtingen voldoet, je binnen 30 gewoon je geld terug kunt vragen.

Zo doet hij dat ook bij zijn trainingen. Wanneer je er namelijk bij zijn eerste één-op-één coaching sessie achter komt dat het niet voor jou werkt, wordt er niks in rekening gebracht.

Marco geeft dan ook nadrukkelijk aan dat hij als NLP coach op basis van resultaten werkt. Wanneer het dus bij de eerste sessie blijkt dat het voor jou niet werkt, wordt er ook niks in rekening gebracht.

Door zijn garanties loop je dus vrijwel geen risico en kun je zijn producten dus met een gerust hart uitproberen.

Bevalt het niet? Dan geef je dat gewoon aan en wordt er niks in rekening gebracht of je krijgt je geld terug.

Mijn conclusie

Nu je weet wie Marco Honkoop is, wat hij doet en dat hij zeer serieus is met hetgeen waar hij mee bezig is, wil ik je nog even mijn eindconclusie geven.

Bij deze:

Marco Honkoop komt over als een serieuze, geïnteresseerde man die duidelijk voor ogen heeft wat hij wil mijn zijn leven.

Hij helpt namelijk graag andere mensen door hun brain te trainen met als doel een betere en gezondere mindset te kunnen creëren.

Zelf heeft hij dit kunnen bereiken doordat hij in aanraking is gekomen met NLP. De technieken van NLP werkte namelijk voor hem.

En dat is ook de reden dat hij daarvoor de nodige licenties heeft behaald. Dat stelde hem namelijk in staat om het ook op de juiste manier toe te kunnen passen – zoals het bedoeld is – en dit ook over te kunnen dragen aan anderen.

Marco Honkoop wikt nergens doekjes om heen, en is dus ook duidelijk over wat hij verkoopt en dat als het niet voor je werkt of niks voor je is, je geld gewoon terug kunt vragen.

Gewoon lekker transparant dus.

En daarom is mijn conclusie dat je bij Marco goed zit en dat hij je graag wil helpen met bewezen methodes die hij zelf ook toepast.

Flinke korting: Wil jij graag kennis maken met NLP?
Probeer dan nu de NLP cursus van Marco Honkoop met flinke korting >>

Plaats een reactie