Home » Keto dieet recepten in PDF – Ik laat je zien waar je ze kunt vinden!

Keto dieet recepten in PDF – Ik laat je zien waar je ze kunt vinden!

Ben je op zoek naar Keto dieet recepten in PDF formaat omdat je reeds bezig bent met het Keto dieet of er mee wil gaan beginnen?

Zoek dan niet verder want je zit hier helemaal goed.

Op deze pagina leg ik je kort uit wat het Keto dieet is, waar het uit bestaat en waar je de beste Keto dieet recepten in PDF formaat kunt vinden.

Lee dus snel even verder en wie weet sta jij straks wel de lekkerste Keto recepten te maken in je keuken 😉

Een vloeiende start maken met het Keto dieet? Kijk dan eens naar het beste Keto dieet boek van dit moment:
De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren >>

Wat is het Keto dieet?

Alvorens ik je ga vertellen waar je Keto dieet recepten in PDF formaat kunt vinden, wil ik je kort even vertellen wat een Keto dieet nou precies is.

Bij een Keto dieet zorg je er voor dat je lichaam in Ketose geraakt. Dit wil zeggen dat het lichaam in een staat is waarbij het Ketonen en vetzuren verbruikt voor verbranding, of wel vet gebruikt als brandstof in plaats van koolhydraten.

Alvorens je in deze staat van vetverbranding kunt komen, dient je lichaam in plaats van koolhydraten en suikers, vetten te gaan gebruiken als brandstof.

De vetten die gebruikt worden als brandstof, worden uiteindelijk omgezet in zogenaamde Ketonen. En dit wordt ook wel ‘in Ketose’ genoemd.

De staat van het lichaam dat het geen koolhydraten maar vetten gebruikt als primaire brandstof.

En je raad het vast al: Ook de voedingsstoffen die je in zul moeten gaan nemen, moeten hierop aangepast zijn.

Om het Keto dieet te kunnen gaan volgen en dus in Ketose te kunnen komen, dient je voedingsinname er ongeveer zo uit te zien:

Brandstof Percentage
Vetten 65 – 70%
Eiwitten 15 – 25%
Koolhydraten 5 – 10%

Het lijkt misschien een beetje op het koolhydraatarm dieet en ze hebben inderdaad de raakvlak: Weinig koolhydraten.

Toch is een koolhydraatarm dieet een stuk flexibeler in de hoeveelheid inname van zo wel koolhydraten als eiwitten.

Wil je graag meer weten over het Keto dieet? Dan is de Keto Revolutie bij uitstek ‘het boek’ wat je gelezen moet hebben als je het Keto dieet volgt of wil gaan volgen.

En wanneer je hier graag meer over te weten wilt komen, dan kun je ook eens mijn review over de Keto Revolutie lezen. Hierin laat ik je precies zien wat je er van kunt verwachten.

Waar bestaat een Keto dieet uit?

Nu je weet wat een Keto dieet is, vertel ik je ook nog even in het kort waar dit dan uit bestaat.

Zoals je hebt kunnen lezen, bestaat het Keto dieet uit relatief veel vetten aangevuld met eiwitten maar met een relatief laag gehalte aan koolhydraten.

Het is dan ook vanzelfsprekend dat je met name voedingsstoffen tot je neemt in die verhouding.

Bij het Keto dieet eet je dus met name vetrijk voedsel. Het klinkt misschien raar en onnatuurlijk, maar dat is de grootste belangrijkste voedingsbron van het Keto dieet.

Denk hierbij onder andere aan voedingsmiddelen als rundvlees, eieren, kip, bladgroenten, oliën en vetten, noten en zaden, etc.

Kortom, zolang het merendeel van wat je inneemt maar uit veel vetten bestaat, laag in koolhydraten is en waarbij je rekening houd dat het niet uit té veel eiwitten bevat.

Keto dieet recepten downloaden in PDF formaat

Keto dieet recepten in PDF formaat. Dat was de reden dat je op deze pagina belandt bent.

En ik zal je maar meteen heel eerlijk zeggen dat ik zelf geen Keto recepten voor je hebt.

Maar… ik weet wel waar je ze wel kunt vinden en ik kan je ook vertellen dat het kwalitatief goede recepten zijn. En ja, allemaal in PDF formaat.

En dat is namelijk in het 101 Keto receptenboek van Mitchel van Duuren.

Hierin vind je 101 Keto recepten voor zowel de ochtend, de middag, ’s avonds als voor tussendoor. Daarnaast wordt het aangevuld met een aantal leuke bonussen.

Wil je graag weten wat het Keto receptenboek precies inhoudt?

Neem dan hier even een kijkje >>

Tip: Zoals ik net al zei en het Keto dieet nog helemaal nieuw voor je is, zou je ook eens kunnen kijken naar de Keto Revolutie van Mitchel van Duuren.

Hierin wordt het hele Keto principe uitgebreid behandeld en weet je zeker dat je goed van start gaat. Je krijgt hier tevens als bonus ook nog eens 63 recepten bij + maaltijdenplanners en boodschappenlijstjes.

Dit heeft als voordeel dat je gemakkelijk van start kunt gaan zonder dat je zelf allerlei recepten op hoeft te gaan zoeken.

Daarnaast zijn ook alle ingrediënten verkrijgbaar in de plaatselijke supermarkt zodat jij niet allerlei rare winkeltjes af hoeft te gaan om je recepten te kunnen bereiden. Wel zo handig toch 😉.

Direct Keto recepten in PDF formaat in je mailbox?
Bekijk dan dit Keto dieet recepten boek met 101 recepten >>

Plaats een reactie